Välkommen till E3 Interiör!

Jag heter Elinor Eriksson och driver E3 Interiör. Jag bor och har min verksamhet i Enskede i Stockholm men hjälper gärna även dig som befinner dig lite längre bort, kanske kan en konsultation online vara lösningen för dig.

Jag är Certifierad Inredare och Homestaging konsult. Områden som jag jobbar med är bland annat färgsättning, ljussättning, Feng shui & Wabi Sabi.

Jag har en tidigare bakgrund som projektledare där jag jobbat både med marknadsföring och med möbelutställningar i samband med Stockholm Furniture Fair.

Inredning är min stora passion och jag tycker att det är roligt att se hur ett rum kan förändras och komma till sin rätt med några små förändringar. För mig är det viktigt att skapa miljöer som speglar de som bor eller jobbar där. Jag jobbar därför med personliga lösningar där gammalt och nytt kombineras.

Tveka inte att ta kontakt för en diskussion kring hur jag kan hjälpa just dig!

Exempel på Moodboards:

 Inredning i New England-stil
New England
Vardagsrum i 50-tals stil
50-tal
Sovrum i romantisk stil
Romantiskt