Jag erbjuder inredningstjänster på många nivåer för att just du ska få den hjälpen för att skapa det hem som du drömmer om.

Oavsett om du har stort intresse av inredning och har kört fast eller om du inte har tid eller möjlighet att själv skapa det hem du önskar.

Låt mig bli din inredningspartner! Du väljer själv hur mycket du vill göra. Jag erbjuder alltifrån konsultationer till inredningsförslag och även hjälp med ditt projekt hela vägen från start till mål. Tag kontakt med mig idag för ett första kostnadsfritt, 30 min långt, möte!

 

 

Exempel på Moodboard
Exempel på Moodboard

 

Exempel på Kollage
Exempel på Kollage

 

 

 

  • Inredningshjälp/bollplank: Är du inredningsintresserad men har kört fast och behöver ett bollplank? Anlita mig! Under 2-3 timmar ses vi i ditt hem, där vi gemensamt går igenom ditt hem rum för rum. Jag kommer att muntligen ge dig konkreta råd och tips kring belysning, textilier, färgsättning och möbelval. Pris: 3 000 kr.

 

  • Inredningsjälp/bollplank på distans: Detta är samma tjänst som ovan men för dig som inte hinner eller kan träffas i ditt hem. Vi hörs via mail eller på telefon. Pris: 950 kr per timme.

 

  • Inredning av ett rum: Jag tar fram ett inredningsförslag för ett rum. Du kommer att få ett moodboard som med hjälp av bilder beskriver känslan i rummet, ett kollage med förslag på konkreta möbler och inredningsdetaljer samt en planritning som visar hur rummet kan möbleras. Pris: 3 000 kr. Vill du sedan anlita mig för hjälp med inköp och att genomföra inredningsförslaget är mitt timpris 950 kr per timme.

 

  • Inredning av badrum: Jag kommer hem till er och mäter upp badrummet. Jag ritar sedan upp en digital planritning som kan ses i både 2D och 3D. Jag tar fram ett inredningsförslag för badrummet och presenterar detta i form av ett kollage med produkter och en inköpslista med länkar och priser. Om så önskas möter jag upp er i en badrumsbutik för att se på produkter och material. Jag deltar även på ett första byggmöte med valda hantverkare vid byggstart. Har du inte kontakt med några hantverkare kan jag förmedla detta. Pris: 5 000 kr.

 

  • Inredning av hela hem: Som ovan men för ett helt hem. Kontakta mig för offert!

 

  • Färgsättning av ett rum: Jag hjälper dig att ta fram ett fullständigt färgsättningsförslag för ditt rum. Väggar, golv, textiler mm. Jag tar hänsyn till dina befintliga möbler och inredning om du önskar det. Pris: 2 000 kr.

 

  • Färgsättning av hela hem: Som ovan men för ett helt hem. Kontakta mig för offert!

 

  • Homestaging: Ska du sälja din lägenhet eller villa? Jag hjälper dig att göra så ditt hem visar sig från sin bästa sida vid fotografering och försäljning. Kontakta mig för offert!
    P.S. Visste du att du att utgiften för Homestaging får dras av när du räknar fram din vinst/förlust i samband med försäljningen av din bostad? Läs mer här:

 

Det roligaste jag vet är att få jobba med ett projekt hela vägen från start till mål. Jag har ett stort kontaktnät av leverantörer och duktiga hantverkare och vi ser till att förverkliga dina inredningsplaner. Mitt timpris är 950 kr per timme. Inköp och hantverkares arbete enligt offert.

Har du något annat inredningsrelaterat som du behöver hjälp med, tveka inte att ta kontakt!

Samtliga priser är inklusive moms.

 

Kontakta mig!